Чим корисна кава з корицею

972
Кава з корицею
Кава з корицею

Щоб натуральна кава приносила максимум користі та задоволення, її рекомендується вживати без цукру, хоча такий напій, м’яко кажучи, на любителя, адже не всі готові відчувати його гіркий присмак. Разом з нашим хорошим партнером Торговою Маркою Кава Старого Львова, розкажемо сьогодні як можна цьому зарадити.

Щіпка чи паличка кориці здатна вирішити цю проблему, ефективно підсолоджуючи притаманну каві гірчинку. Крім цього, кава з корицею є надзвичайно корисною для здоров’я, адже сама пряність містить безліч поживних компонентів.

Кориця
Кориця

Чому стала настільки популярною кава з корицею: користь напою і його смакові якості!

Вперше кориця з кавою споживалася арабами, а згодом використання цієї спеції стало улюбленим для багатьох прихильників цього тонізуючого напою. Якщо ви теж бажаєте його скуштувати, вам слід дізнатися більш детально, чим корисна кава з корицею.

Такий тандем сприяє наступному:

  • підвищенню імунітету, тому призначається для профілактики застуди та грипу;
  • зниженню рівня холестерину, що є дуже важливим для людей, які часто задовольняються перекусами;
  • покращенню роботи серця, легенів, тому кава з корицею користь є очевидною, особливо для курців;
  • активації мозкової діяльності, завдяки чому напій рекомендується вживати не тільки зранку, а й в пік робочого дня;
  • прискоренню метаболізму, адже кава з корицею покращує обмін речовин, притуплює відчуття голоду та розщеплює жирові відкладення;
  • зняттю зубного та головного болю, адже вважається ефективним природним анальгетиком;
  • боротьбі з набряками;
  • виведенню токсинів з організму;
  • усуненню раннього старіння шкіри, оскільки сприяє регенерації шарів епідермісу.
Імбир
Імбир

Кава зернова чи мелена справді чудово смакує з корицею, створюючи унікальну композицію з насиченим аромоксамитом. Завдяки користі спеції, зараз багато кав’ярень додають саме її в напій, а для отримання оригінального аромату та післясмаку бариста можуть пропонувати клієнтам імбир, мускатний горіх і навіть халву. З цими інгредієнтами кориця та кава ідеально гармонують, вони чудово розбавляють гіркоту і додають продукту певної родзинки.

Що стосується порцій кориці, то її потрібно додавати в залежності від індивідуальних смакових уподобань, проте зловживати нею не варто. В ідеалі норма вживання на кружку кави складає: 1 паличка, 2-4 шматочки, чверть чайної ложки меленої на 100 мл напою.

Наталка СТУДНЯ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.