«Шеф» передової кухні, або смачно на п’ять зірок (аудіо)

0
243
Василь, шеф-кухар 66 мобільного госпіталю
Василь, шеф-кухар 66 мобільного госпіталю

Знайомтесь – Василь, елітний шеф-кухар з санаторію «Світязь», що у місті Трускавець Львівської області. Однак зараз, цей чоловік готує різноманітні смаколики, не для відпочивальників та туристів. Він годує поранених і медперсонал 66 мобільного госпіталю, який зараз знаходиться неподалік передових позицій наших військ. Сюди “швидкі” привозять наших поранених просто з поля бою.

Отримавши повістку, цей успішний майстер різноманітних делікатесів з легкістю поміняв обладунки розкішної ресторації на суворі умови військової польової кухні. Він вже звик до канонади, однак і тут він намагається, навіть маючи дуже обмежений асортимент продуктів балувати всіх смачними ресторанними блюдами. От, наприклад, випробовуючи духовку він спік для всього особового складу просто неперевершений пиріг з яблук.

Кухня 66 мобільного госпіталю
Кухня 66 мобільного госпіталю
  • Направду я люблю готувати борщ, – зізнається Василь. – Наш звичайний, український борщ. Варю його за нашим фірмовим сімейним рецептом. І дуже тішусь коли бачу, як люди з апетитом їдять.
VIP-клієнт кухні 66 мобільного госпіталю
VIP-клієнт кухні 66 мобільного госпіталю

За словами Василя, коли до нього принесли повістку на мобілізацію в нього навіть і думки не було знайти шляхів, щоб не піти в армію. Навпаки він відразу вирішив відгукнутись на звернення Батьківщини.

За його переконаннями кожен чоловік, що поважає перш за все себе, у важку хвилину має стати своєрідною цеглинкою в оборонній стіні держави. І нехай його робота готувати їжу, але він вірить, що смачними стравами сприяє одужанню наших бійців.

Тарас ГРЕНЬ
передова інформаційна група МОУ

Loading...

Напишіть відгук

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.