Теплі та печені роли: унікальні страви у Львові

84
Теплі роли
Теплі роли

Якщо звичайні, холодні роли вам набридли – спробуйте теплі варіанти, які представлені у меню Sushi-Go. Серед таких варіантів, що мають шалену популярність, варто відзначити темпура та запечені шматочки з оригінальною шапкою.

Теплі роли та їх актуальні різновиди

Перше, що варто відзначити – це особливості приготування, які роблять такі шматочки унікальними та оригінальними. На відміну від звичайних ролів, які просто згортаються, ріжуться та подаються до столу, вони мають термічну обробку у залежності від рецептури.

Наприклад, темпура завжди смажиться у спеціальному клярі, завдяки чому має хрумку скоринку, яка щільно вкриває поверхню рису. А от запечені роли навпаки, не смажаться, а печуться у печі, завдяки чому мають ніжну шапку та зменшену калорійність.

Темпура

Найперше, що треба знати – так це той факт, що темпура – не назва самого ролу. Так називають японський кляр, який щільно вкриває поверхню рису, й завдяки якому внутрішня частина та начинка мають теплий посмак.

Обсмажувати у клярі можна не усі продукти, а тому видів таких ролів існує усього кілька. Особливою популярністю користуються сирний, й не дивно, оскільки у ньому – поєднання сирних продуктів, які після обсмаження тануть під кляром й добряче тягнуться, як на піці.

Відмінний смак після обсмажування має й такий інгредієнт, як свіжий лосось. Свіжа червона рибка – добрий вибір, якщо ви хочете щось поживне та корисне, збагачене вітамінами та мінералами. Такі роли також можуть доповнюватись овочевими начинками у вигляді огірка, авокадо тощо.

Й особливу популярність має рол з вугром. Його ніжні шматочки відмінно пасують до будь-якого столу, а ще доповнюються солодким соусом, що робить їх споживання неймовірно приємним.

Запечені роли

Приблизно така само історія з печеними ролами, які мають трошки інший вигляд. Якщо темпура – це звичайні європейські шматочки, згорнуті за класичним рецептом, то печені – це маленькі бочечки, які більше схожі на хосомакі.

Оскільки вони також проходять відповідну термічну обробку, у них найчастіше використовують начинки з сиром, свіжою червоною рибкою тощо. Проте є й особливий варіант, до складу якого входить мигдаль, омлет тамаго, кілька видів сиру та навіть кунжут, який приємно хрумтить на язиці.

Замовити суші з доставкою у місті Львів

А якщо ви хочете скуштувати темпура, запечені або звичайні роли – обирайте ресторан Суші-Гоу.

Заклад пропонує меню, яке активно оновлюється, де з’являються нові шматочки та рецепти, що створюються за європейськими або японськими традиціями.

Ресторан має власну доставку та кур’єрів, які розвозять пакуночки не лише містом, а й в області. Для цього можна ознайомитись зі списком населених пунктів, де можна отримати страви, які є на сайті закладу.

А ще ресторан дарує знижки, можливість накопичувати бали на персональному рахунку, а ще користуватись акційними або щотижневими пропозиціями!

Ольга ДОВГАНИК

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.