Чому не можна заливати каву окропом?

1798
Кава
Кава

У кожного справжнього львів’янина є свій улюблений рецепт кави. І хоч кожен говорить, що готовий експериментувати і пробувати щось нове, але від уподобань відходить дуже рідко.  І наш незмінний партнер Кава Старого Львова є яскравим прикладом наших багаторічних уподобань. 

В приготуванні кави вода відіграє величезну роль. А точніше – її температура. Каву не можна заливати окропом (100 градусів) кажуть спеціалісти. Тоді ваш напій може втратити свій справжній смак і аромат.

Експерти кажуть, що найкращою температурою води для приготування кави є 90-95 градусів.

Якщо ви п’єте розчинну каву, то варто врахувати, що в її складі є штучні компоненти. Занадто гаряча вода може посилити їх смак і запах, який найчастіше є не дуже приємним.

Заварну мелену каву не можна заливати окропом, тому що вона не розкриє свої смакові й ароматичні властивості. Її навпаки потрібно заливати холодною водою.

А як готуєте каву ви?

Наталка СТУДНЯ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.