Закладів, що пропонують японські страви, у місті левів стає все більше. Це й не дивно. Адже азіатська кухня приваблює екзотичним поєднанням смаків, різноманіттям страв, а також корисною й водночас низькокалорійною їжею. Щоб у цьому впевнитись, достатньо подивитись у меню ресторану Суші Львів
Проте велика кількість закладів суші у Львові не гарантує однакове відповідальне ставлення. В результаті клієнт ні від чого не застрахований. Щоб уникнути неприємного враження або, що гірше, отруєння, варто чітко розуміти, де краще замовляти суші та роли.
10 ознак хорошого суші-ресторану
Обирайте заклад з японською кухнею, якщо …
- у нього є власний сайт з деталізованим описом кожної страви, фотографіями та актуальними цінами;
- меню представлене у кількох лінійках, де можна скуштувати роли, суші, а також місо-супи, локшину, овочі та морепродукти у різноманітному поєднанні;
- в ресторані працює досвідчений кухар, що знається на оригінальній рецептурі азіатських страв, а також створює власні кулінарні шедеври;
- вам пропонують доставку по місту та передмісті без обмежень у сумі;
- кафе існує як самостійний заклад та не належить до мережі;
- тут немає готової їжі, натомість всі страви готуються одразу після отримання замовлення, через що завжди лишаються свіжими;
- при замовленні за телефоном менеджер може безпомилково розповісти про склад страв й порадити оптимальний формат відповідно до вашого запиту;
- є заохочувальні та бонусні програми, наприклад, знижки у день народження;
- ресторан працює у зручні для замовлення години;
- в меню представлений великий вибір соусів, щоб максимально урізноманітнити смакові властивості їжі.
В яких суші-ресторанах замовляти страви не можна
Якщо можливості перевірити заклад за усіма критеріями неможливо, спробуйте піти іншим шляхом. Для цього достатньо оцінити меню та обслуговування. Перше має бути виключно азіатським без додаткових пропозицій у вигляді піци чи борщу. Вузька спеціалізація – добрий знак. Тому що сушист повинен бути фахівцем в одній області.
Обслуговування включає швидку обробку замовлень й грамотну відповідь на поставлені питання. Менеджери мають досконало володіти термінологією страв, знати, про що йде мова та влучно радити альтернативний варіант їжі. В інакшому випадку витрачати час на такий заклад не варто.
Наталка СТУДНЯ