Зваріть нарешті каву зранку правильно: секрети, які зроблять смак напою вибуховим

657
Кава
Кава

Хто не любить зранку насолодитися ароматною кавою, яка з першого ковтка здатна пробудити від сну та наситити енергією на увесь день? Сьогодні, з нашим незмінним партнером Торговою Маркою Кава Старого Львова, розкажемо як це робити правильно.

Та щоб приготувати дійсно ідеальну каву, яка матиме особливий смак та аромат, необхідно самостійно перемелювати зерна, а також варити їх за особливою схемою. Таку пораду дає дієтолог Ганна Білоусова.

Вона радить молоти зерна перед приготуванням кави. Водночас дієтолог відзначає, що якщо зерна зберігаються протягом довгого часу, то втрачають частину смаку та аромату. Вони пахнутимуть зовсім по-іншому і викликатимуть не такі смакові відчуття.

Кава
Кава

Як радить дієтолог, варити каву краще у турці, яку рекомендується нагріти на піску, насипаному в сковороду. Довести каву до кипіння на маленькому вогні, зняти турку і дати пінці осісти. Цю процедуру потрібно повторити двічі.

Коли кава буде готовою, потрібно додати до неї чайну ложку холодної води. Розливати каву можна після того, як осядуть піна та гуща. Фахівчиня додає, що кава є природним антидепресантом, який стимулює роботу мозку.

А флавоноїди, які містяться у ній, зміцнюють стінки судин. Водночас тим, хто страждає на захворювання ШКТ, лікар радить запивати каву водою.

Наталка СТУДНЯ

Джерело: Знай.UA

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.