Ніжна корейська кава «Dalgona»: ви можете приготувати її лише з 3 інгредієнтів

369
Ніжна корейська кава «Dalgona»

Нині на дворі відчутно позимніло. Треба частіше пити щось гаряченьке. І якнайкраще для цього пасує кава. Сьогодні,  разом з нашим хорошим партнером Торговою Маркою Кава Старого Львова, хочу поділитися рецептом ніжної корейської кави «Dalgona».

Ця кава родом з Південної Кореї. Напій складається з розчинної кави, збитої до пишної консистенції з цукром і окропом, та молока. Назва «Dalgona» відноситься до корейських кавових цукерок, адже напій нагадує їх смак і колір. Цей простий у приготуванні десерт став хітом у соціальних мережах TikTok та Instagram. З трьох простих інгредієнтів виходить ефектний делікатес, пише Glos Wielkopolski.

Інгредієнти:

  • 1 столова ложка розчинної кави,
  • 50 мл гарячої води,
  • 1 столова ложка білого кристалічного цукру,
  • 1 стакан молока.

Приготування:

У високу ємність висипати ложку розчинної кави, додати гарячу воду та цукор. За допомогою ручного блендера або міксера збивайте приблизно 2 хвилини, доки не утвориться пишний і легкий кавовий крем. Нагрійте молоко в каструлі і перелийте його в склянку. Потім на молоко потрібно викласти збиту каву.

Пити каву потрібно в колі друзів, або, в крайньому разі – в товаристві справжніх поціновувачів. Адже кава від цього стає тільки смачнішою.

Наталка СТУДНЯ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.