Для багатьох із нас ранок починається з кави. Цей напій дарує енергію, допомагає прокинутися і налаштовує на робочий день. Однак, мало хто знає, що від способу приготування кави залежить наше здоров’я, особливо здоров’я серця. Найкращим вибором для довгого і щасливого життя є фільтр-кава. В товаристві Торгової Марки Кава Старого Львова зараз дізнаємось у чому причина.
Чим фільтр-кава корисна?
- Захист від холестерину. Коли вода проходить через фільтр з меленою кавою, він затримує шкідливі речовини, які можуть підвищувати рівень холестерину. Це робить такий напій безпечним для серця.
- Максимум користі. Фільтр-кава зберігає більшість корисних властивостей кавових зерен, включаючи антиоксиданти, які допомагають боротися із хворобами серця.
- Відсутність осаду. Фільтровану каву п’ють без гущі, адже весь осад залишається на фільтрі. Це не тільки смачніше, але й корисніше.
А що з нефільтрованою кавою?
Не рекомендується зранку пити нефільтрований напій, який п’ють разом із гущею. Це кава, заварена прямо у філіжанці, турці чи французькому пресі. У такому напої залишаються речовини, що різко підвищують холестерин і можуть шкодити серцю.
Обираючи зранку фільтр-каву, ви робите простий, але важливий крок до збереження свого здоров’я.
Ористарх Бандрук