1000 дронів для ЗСУ: Марта Липчей, “Друга Ріка” та KOZAK SYSTEM поділились результатами збору коштів (відео)

344
Марта Липчей
Марта Липчей

1000 FPV-дронів для ЗСУ, щоб боронити Україну, передали рок-артисти KOZAK SYSTEM, Марта Липчей та “Друга Ріка” після спільного благодійного туру Україною «Нескорені». Поки усі троє виконавців готуються до заключного концерту туру, що пройде 23 серпня в Києві, дрони вже виконують свої бойові завдання та зупиняють нашого ворога.

Забезпечити такий потужний результат артистам допомогли українці, які прийшли на концерти. У кожному з девʼяти міст, де відбувся тур “Нескорені”, Марту Липчей, “Другу Ріку” та KOZAK SYSTEM чекали солдаути та глядачі, спраглі до живого рокового звучання та музики з сенсами. Тож співали всі разом аж до гімну України та розривного на біс.

Валерій Харчишин
Валерій Харчишин

Усі, без винятку, глядачі туру «Нескорені» долучилися до купівлі дронів – 100% коштів з квитків туру були спрямовані на їх придбання. Це, зокрема, стало можливим завдяки спонсору туру компанії “Перша приватна броварня”.

Результатами туру “Друга Ріка”, Марта Липчей та KOZAK SYSTEM поділилися у спільному відео:

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Марта Липчей (@marta.lypchei)

 

“Нещодавно ми обʼєднали нашу творчість в рамках другого великого благодійного туру “Нескорені”, щоб разом з нашими слухачами зібрати кошти на FPV-дрони. Для нас дуже цінно бачити кожного глядача. Обʼєднуючись, ми робимо більше”, – поділилася у відео Марта Липчей.

“Ми щиро вдячні кожному, хто прийшов не тільки послухати український рок, а й приєднатися до спільної мети”, – доповнив фронтмен гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин.

Іван Леньо
Іван Леньо

“Тримаємось далі разом та збираємо на дрони, щоб захищати українську землю”, – закликав лідер гурту KOZAK System Іван Леньо.

Наразі артисти готуються до фінального благодійного концерту в рамках туру “Нескорені” в Києві, на кошти з якого планують придбати ще партію дронів для Збройних Сил України. Запрошують усіх 23 серпня в STEREO PLAZA, щоб разом заспівати та наблизити перемогу України.

Спонсор туру: “Перша приватна броварня”.

Анастасія КОНОПЛЕНКО

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.