На HoReCa Show Lviv журналістів навчатимуть смачно писати про смачне і не дуже

863
На HoReCa Show Lviv журналістів навчатимуть смачно писати про смачНа HoReCa Show Lviv журналістів навчатимуть смачно писати про смачне і не дужене і не дуже

Вперше у Львові, у рамах найбільшого в Україні фестивалю готельно-ресторанного бізнесу –HoReCa Show Lviv,триденний лекторій розгорне Школа фуд-журналістики та ресторанної комунікації.

Участь у Школі стане корисним досвідом як для журналістів, які займаються цілком чи зокрема гастрономічною тематикою, так й для PR-фахівців і маркетологів у цій сфері, а особливо для рестораторів, які власними силами провадять рекламні кампанії та активності своїх закладів у соціальних мережах.

Афіша HoReCa Show Lviv
Афіша HoReCa Show Lviv

Лектори Школи розкажуть про історію виникнення  гастро-журналістики та її необхідність у сучасному медіа-просторі, жанри і безкінечність можливих форм, а може навіть й темах табу. Це, перш за все, хороша можливість, у короткий час дізнатися усе найцікавіше у сфері ресторанної критики з перших рук, від професіоналів своєї справи. Зокрема, досвідом ділитимуться:

Olga Kari, журналістка Сніданок з 1+1 та авторка блогу Karifood, розповість про нюанси роботи фуд-журналіста та гастрономічного блогера, про те, які тренди панують у гастрономії і як їх “вловлювати”.

Nastya Vinokurova, маркетинговий директор Brown Group, знає, як правильно будувати роботу ресторанної групи з журналістами, блогерами та лідерами думок. І як писати красиві та змістовні тексти, які “лайкають” сотні людей.

Serhiy Nekleva, він же – автор статей для видання JetSetter.ua, протягом останнього року провадить проект#орденмайонезнойкоммуникации. Тепер він може в деталях і з купою прикладів показати, які найтиповіші помилки в рекламі роблять ресторатори, і як цих помилок уникати.

Сергей Дидковский, PR-стратег, який співпрацював з найбільш відомими ресторанами країни, а зараз сам є співвласником ресторануFair Finch, найкраще розкаже про вірусну й контекстну рекламу, а також досвід переходу зі статусу піарника в ресторатори. Разом з Сергієм виступить Марія Якуш, керуючий партнер консалтингової компанії “Ресторанські”.

Всеволод Поліщук (Vsevolod Polishchuk), який одночасно веде журналістські проекти і будує PR-комунікації низки ресторанів (у портфоліо, зокрема, PR-стратегія Ресторацї Бачевських і загалом Kumpel Group), розповість, чому не можна обманювати в рекламних статтях, які ключові слова потрібні в ресторанній комунікації, а яких варто уникати, і чому журналісти та блогери мають самі платити за їжу в ресторанах.

Петро Нек (Petro Nek), блогер, оглядач Yandex та фахівець з SMM, розкаже про те, як правильно будувати образ ресторану в соцмережах та різні тактики ведення екаунтів.

Aleksandr Slyadnev, одесит, який входить до ТОП-100 найкращих фуд-фотографів світу, поділиться деякими секретами фуд-стилістики та фотографії для ресторану.

Elena Mukosey поділиться досвідом гастрономічних досліджень для видань України, Росії та Франції.

Konstantin Smoliy, власник кафе Delicateka, розповість про персоналізацію бізнесу в соцмережах через сторінки власника закладу.

Спікери HoReCa Show Lviv
Спікери HoReCa Show Lviv

… а також Томас Гуглер, Джорже Костіч, Тетяна Чор, Дмитро Борисов, Марк Зархін, Олександр Якутов, Юрій Приємський, Юрій Ковриженко, Михайло Дацьо та інші.

Нагадаємо, що найбільший в Україніфестивальготельно-ресторанногобізнесу – HoReCa Show Lviv відбуватиметься 9 -11 листопада у львівському виставкомову центрі Південний-EXPO (вул. Щирецька, 36) й поєднає на одному майданчику міжнародний конкурс кухарів, бар-шоу, ярмарок фермерських продуктів, виставку обладнання, свято вуличної їжі та лекторій від досвідчених готельєрів і рестораторів. Впродовж трьох днів тисячі відвідувачів зможуть відвідати кілька десятків подій, сотню майстер-класів і практикумів, повчитися у кількадесят рестораторів і готельєрів, поспілкуватися з сотнею кухарів, стати свідком чи учасником різноманітних конкурсів та фуд-чемпіонатів…

Придбати квиток можна тут: https://gastroli.ua/tickets/horeca-show/buy
Nota bene! Вартість квитків зростатиме!
Поспішайте отримати свій квиток у світ ресторанних знань, рішень та смаків!

HoReCa Show Lvivтри дні, чотири тисячі квадратних метрів, десятки рестораторів і готельєрів, сотні кухарів, тисячі відвідувачів. Знання, контакти, рішення. Смаки та емоції. Живе спілкування. Тут будуть усі!

Наталка СТУДНЯ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.